Health Lions
Personal Training

Voedingsschema's op maat

Goede voeding verbetert jouw sportprestaties. Het is hierbij wel van belang dat je voedingsschema perfect is afgestemd op jouw levenssituatie en trainingsprogramma! Het juiste eten en drinken draagt namelijk bij aan de groei van je spieren, verbetering van prestatie of het verlies vetmassa. Onze voedingsschema’s worden daarom altijd afgestemd op jouw beweging en trainingsdoelen.

  • Gewichtsverlies
  • Spieropbouw
  • Prestatie verbetering
Gezond voedingspatroon

Sportdieet voor gewichtsverlies

Bij gewichtsverlies staat het verbranden van meer energie dan je binnenkrijgt centraal. Het is belangrijk dat je een langere periode een gezond voedingspatroon aanhoudt om resultaten te behalen. Gezond eten draagt, naast meer sporten, effectief bij aan je gewichtsverlies.

Je bent voor een groot deel afhankelijk van je voeding. Je bereikt sneller het gewenste resultaat met de combinatie van sporten en het aanpassen van jouw eetgedrag. Daarom moet je de meerwaarde van een goed sportschema niet uit het oog verliezen. Met sporten worden energieoverschotten toch verbrand. Het komt vaak voor dat men het aantal calorieën die men binnenkrijgt onderschat. Het aantal calorieën dat iemand verbrand wordt daarnaast ook vaak overschat. Door het voedingsschema dat ik voor je opstel heb jij perfect inzicht in de voedingsstoffen en calorieën die je eet en drinkt. Daarmee is resultaat gegarandeerd.

Goede voedingsstoffen

Krachttrainings voedingsschema

Een gespierd lichaam krijg je niet zomaar. Door het eten van de juiste voedingsstoffen neemt jouw spiermassa sneller toe. Vroeger werd er gedacht dat meer eten goed genoeg was voor het toenemen van spiermassa. Echter neemt dan vaak de hoeveelheid vet teveel toe en wordt er niet gefocust op maximale toename van de hoeveelheid spieren. Het aanhouden van een gebalanceerd eetpatroon werkt wel. Hierbij is het essentieel dat je de juiste hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten tot je neemt.

Betere prestaties

Spiermassa vergroten

Vooral eiwitten zijn belangrijk bij het aanmaken van spiermassa. Bij krachttraining zorgen eiwitten namelijk voor een snellere spierherstel. Als je te zwaar sport zonder het opnemen van voldoende eiwitten, belemmert dat je vooruitgang en resultaat. Daarnaast zijn koolhydraten belangrijk voor je stofwisseling en dus krachtprestatie. Het is dé belangrijkste brandstof voor je lichaam. Je lichaam moet dus altijd over genoeg koolhydraten beschikken. Met ons voedingsschema krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen voor het optimale resultaat als het gaat om spiermassa aanmaak of prestatieverhoging.

Op maat gemaakt

Persoonlijk voedingsschema

Ons voedingsadvies past altijd bij jouw sport, persoonlijke situatie en ziektebeeld. We verzorgen daarom op maat gemaakte voedingsschema’s. Hierbij houden we ook rekening met diabetes, crohn of darmproblemen door middel van een aangepast voedingspatroon. Een speciaal veganistisch-, vegetarisch- of FODMAP-beperkt dieet wordt gemakkelijk voor je samengesteld. Met onze voedingsschema’s krijg je specifiek advies. Er wordt rekening gehouden met het aantal calorieën en de voedingsstoffen die passen bij jouw sporttraject.

Intakegesprek aanvragen?

Wil je graag een intakegesprek voor dat je een langdurig commitment met mij als je personal trainer aangaat? Dat is zeker mogelijk! Voor het deelnemen aan een intakegesprek behoor je eerst contact op te nemen via de button hieronder. Dan wordt een datum en tijd afgesproken en gaan we op locatie samen zitten voor het intakegesprek onder het genot van een glas water of thee.

In de intake gaan we diep in op je persoonlijke sportdoel alsook de motivatie die erachter zit. Dit om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van je verwachtingen en deze te kunnen beantwoorden. Daarnaast is het essentieel voor mij als personal trainer om jouw motivatie te begrijpen, zodat ik je kan blijven triggeren. Je kan activeren en altijd met je kan blijven sparren om een passend actieplan samen uit te voeren met het doel voor ogen. We stellen tevens het doel specifiek en tijdsgebonden op, zodat we beiden weten welke acties nodig zijn om het resultaat te verwezenlijken.

Contact opnemen