Health Lions
Personal Training

Small Group Training in Breda

Vind je het prettig en motiverend om in een klein groepje te trainen? Dan is small group training zeker iets voor jou. Met drie tot zes personen ga je wekelijks - onder mijn persoonlijke begeleiding - de uitdaging aan. Stel zelf een groep samen met vrienden en kennissen of sluit je aan bij een bestaande groep! Om in de trainingen aan alle wensen te voldoen is het belangrijk om in een groep te komen met soortgelijke doelstellingen. Je wordt daarom aan elkaar gekoppeld op basis van voorkeuren en behoeften. Doordat de groep zo klein is, blijf je goed aan je eigen doelstellingen werken.

Lars Roubroeks

Puru weet als geen ander hoe hij telkens weer verrassende oefeningen neer moet zetten en met humor en luide stem iedereen motiveert om toch net nog 1... 2... 3... 4... 5... keer een extra push te maken. Puru heeft een commitment op resultaat en dat merk je. Absoluut een aanrader!
Wat het is

Wat houdt Small Group Training in?

De training in kleine groepen focust op circuittraining. Kracht, conditie en uithoudingsvermogen worden hierdoor verbeterd. Ideaal voor wie resultaat wilt boeken op het gebied van gewichtsverlies, groei in spiermassa of fitheid. Tijdens de circuittraining doorloop je samen met de andere sporters een fullbody sportschema.

Afwisselende oefeningen

Afwisseling en conditie

Met behulp van meerdere, afwisselende oefeningen welke ik zorgvuldig voor jullie bepaal, wordt het hele lichaam getraind. Door deze oefeningen in een snel tempo achter elkaar uit te voeren, deze meerdere malen te herhalen en weinig rust, werk je ook direct aan jouw conditie. Tijdens elke training worden er andere oefeningen door mij aangeraakt. Hierdoor blijft het telkens weer een uitdaging om het maximale uit de oefeningen te halen.

Blessurepreventie & Revalidatie

Spieropbouw & Krachttraining

Lifestyle Coaching

Sportperformance Coaching

Mijn specialisaties

Blessurepreventie & Revalidatie

Ik heb een door mijn hbo-opleiding sportkunde een diepe achtergrond in zowel revalidatie als blessurepreventie. Dit ook al in de praktijk kunnen uitvoeren met sinds 2013. Ik bij veel blessures heel goed los van en samenwerkend met de adviezen van bijvoorbeeld uw fysiotherapeut of chiropractor ervoor zorgen dat de symptomen verlichten en verdwijnen. Ik zorg ervoor dat de juiste houding en uitvoering van specifieke bewegingen worden versterkte en verbeterd. Dit zorgt voor een langdurige oplossing zodat er geen terugval is en de kwaliteit van leven omhooggaat! Het is op deze manier mogelijk om blessures voorgoed te verhelpen.

De voordelen

De voordelen van Small Group Training

Small group training is effectief. Het is intensief door de circuittraining, maar ook extra persoonlijk door uitgebreide feedback. Hierdoor boek je op korte termijn echt resultaat! Je hebt namelijk geen tijd om afgeleid te worden: vergeet dat dagdromen dus maar! Trainen in een kleine groep kent dus diverse voordelen:

 • Je blijft gemotiveerd om te gaan trainen
 • Je ervaart plezier door het gezamenlijk sporten
 • Het is betaalbaar: je deelt de kosten met anderen
 • De voordelen van personal training, maar dan in een groep
Voor wie?

Voor wie is Small Group Training?

Small group training is voor sporters die het leuk vinden om in groepsverband te sporten. Hierbij hou je van de sfeer van een persoonlijke training. Echter ben je nog meer gemotiveerd, omdat je natuurlijk niet onder wilt doen voor je groepsgenoten. Daarnaast is deze training ideaal als je niet vaak sport. Je traint hier immers het hele lichaam. Voor beginners is circuittraining een prima manier om spiermassa op te bouwen. Small group training motiveert je om het beste uit jezelf te halen! Het is een leuke manier van trainen, waarbij je elkaar kan ondersteunen en motiveren om toch door te zetten. Hierdoor vind je de training vanzelf leuker, waardoor je sneller jouw doelen behaald.

Ervaringen van anderen

Jennifer Korevaar

Puru is een goede coach die zijn kennis over voeding heel goed gebruikt en precies weet wat goed is voor jou. Door zijn warme persoonlijkheid geeft hij je een vertrouwend gevoel. Doordat hij ook op de goed momenten streng is, ben ik erg blij met Puru als coach!

Lars Roubroeks

Puru weet als geen ander hoe hij telkens weer verrassende oefeningen neer moet zetten en met humor en luide stem iedereen motiveert om toch net nog 1... 2... 3... 4... 5... keer een extra push te maken. Puru heeft een commitment op resultaat en dat merk je. Absoluut een aanrader!

Marike de Waard

Ik heb p.t. gehad van Puru net na mijn zwangerschap. Zeer professioneel hebben we samen getraind en hij heeft een voedingsschema gemaakt waardoor ik fysiek en mentaal weer in vorm kwam. Ik zou wanneer ik weer opnieuw ga trainen dit weer bij Puru doen.

Alle ervaringen

Tarieven

Kies het pakket dat bij jou past.

Gold

Health & shape

€30,-

per training p.p.
 • Pakket van 6 trainingen
 • 3-6 personen
 • Verbeter je lichaam én geest
 • Totaal: €180,-
Contact opnemen

Platinum

Health & shape

€25,-

per training p.p.
 • Pakket van 12 trainingen
 • 3-6 personen
 • Verbeter je lichaam én geest
 • Totaal: €300,-
Contact opnemen

Diamond

Health & shape

€20,-

per training p.p.
 • Pakket van 24 trainingen
 • 3-6 personen
 • Verbeter je lichaam én geest
 • Totaal: €480,-
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat kost small group training?

De prijs hangt af van het gekozen pakket en small group training prijzen beginnen vanaf 20 euro per les.

Wanneer zijn de trainingen?

De tijdstippen voor de Small Group staan vast op woensdag 18:00 en zaterdag 10:00. Bij Personal Training en Duo Training wordt altijd onderling overlegd over een passende tijd en dag kan ook naar wens geblokt worden.

Hoelang duurt een training sessie?

Een trainingssessie duurt 1 uur met daarin vaak een korte warm up en mogelijk een cooling down.

Hoe ziet een les eruit?

De training die verzorgt wordt is altijd aangepast aan de vraag en doelstelling van de klant.

Kan ik een gratis proefles krijgen?

Ja, dat kan. De mogelijkheid tot een gratis proefles is er bij het invullen van het contactformulier, dan wordt er contact opgenomen en een datum en tijdstip gepland.

Is een intake mogelijk?

De intake is vaak onderdeel van de proefles en zeker belangrijk om ervoor te zorgen dat je juist begeleid wordt.

Proeftraining aanvragen?

Wil je graag een proeftraining voordat je een commitment aangaat? Dat is mogelijk! Voor het deelnemen aan een proeftraining wil ik je vragen om eerst contact op te nemen. Zo kunnen we samen een datum en tijd afstemmen voor de training. Ook is het belangrijk dat ik zicht krijg op de doelen die je wilt behalen, zodat de proeftraining hierop is ingericht of dat je in plaats van personal training meedoet aan een small group training.

Bij een proeftraining gaat erom dat je duidelijk krijgt voor jezelf wat je startniveau is. Ik zorg daarnaast in de proeftraining ervoor dat je inzicht krijgt waarom ik geschikt ben om jou als personal training te begeleiden. Daarnaast is de proeftraining bedoeld om te bevestigen dat er een goede connectie is tussen mij als trainer en jij als trainee.

Contact opnemen