Health Lions
Personal Training

Personal Trainer Breda

Bij Health Lions train je een-op-een met mij, Puru Schout. Als ervaren personal trainer weet ik hoe belangrijk persoonlijke begeleiding is om fit te worden en blessures te voorkomen. Om samen met mij in alle vrijheid te trainen en obstakels te overwinnen, beschik ik dan ook over een eigen sportruimte met de beste materialen.

Marike de Waard

Ik heb p.t. gehad van Puru net na mijn zwangerschap. Zeer professioneel hebben we samen getraind en hij heeft een voedingsschema gemaakt waardoor ik fysiek en mentaal weer in vorm kwam. Ik zou wanneer ik weer opnieuw ga trainen dit weer bij Puru doen.
Personal Training Breda

Trainen in Breda

De sportlocatie van Health Lions is gevestigd in Breda. Ideaal voor wie een personal trainer zoekt in Breda, Oosterhout, Etten-Leur of omgeving. Trainen met mij betekent dat we samen werken aan het beste resultaat en zo jouw doelen bereiken.

Breda, Noord-Brabant
Aandacht voor jou

Persoonlijke trainingen

Elke training wordt zorgvuldig samengesteld op basis van individuele trainingsdoelstellingen. Bij het ontwikkelen van de trainingsprogramma’s houd ik ook rekening met het niveau en persoonlijke voorkeur. Bij Health Lions is er niet alleen aandacht voor jouw fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale gezondheid. Je kan mij dus ook zien als je personal coach. Dit alles natuurlijk voor het beste resultaat!

Blessurepreventie & Revalidatie

Spieropbouw & Krachttraining

Lifestyle Coaching

Sportperformance Coaching

Mijn specialisaties

Blessurepreventie & Revalidatie

Ik heb een door mijn hbo-opleiding sportkunde een diepe achtergrond in zowel revalidatie als blessurepreventie. Dit ook al in de praktijk kunnen uitvoeren met sinds 2013. Ik bij veel blessures heel goed los van en samenwerkend met de adviezen van bijvoorbeeld uw fysiotherapeut of chiropractor ervoor zorgen dat de symptomen verlichten en verdwijnen. Ik zorg ervoor dat de juiste houding en uitvoering van specifieke bewegingen worden versterkte en verbeterd. Dit zorgt voor een langdurige oplossing zodat er geen terugval is en de kwaliteit van leven omhooggaat! Het is op deze manier mogelijk om blessures voorgoed te verhelpen.

Gepersonaliseerde

Schema’s en advies

Naast de juiste training is de juiste voeding van essentieel belang voor het behalen van resultaat. Met name wanneer spiergroei of gewichtsverlies je doel is. Hiervoor bied ik gepersonaliseerde schema’s en advies voor zowel training als voeding. Zodra je met een gepersonaliseerd voedingsschema gaat werken, ga je merken dat het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen helpt om je resultaten te maximaliseren. Dit zowel in trainingen als voor de spiegel.

Meer over de voedingsschema's
De voordelen

Personal Training bij Health Lions

Het volgen van personal training bij Health Lions in Breda biedt diverse voordelen:

 • Er is aandacht voor lichaam en geest
 • Je volgt resultaatgerichte trainingen
 • Je krijgt altijd intensieve persoonlijke begeleiding
 • Ervaring met blessures
 • Ervaring met ziekten als diabetes, crohn en prikkelbare darm
 • Ervaring met artritis en schouder impingement
 • Ervaring met hart- en ademhalingsproblemen

Ervaringen van anderen

Jennifer Korevaar

Puru is een goede coach die zijn kennis over voeding heel goed gebruikt en precies weet wat goed is voor jou. Door zijn warme persoonlijkheid geeft hij je een vertrouwend gevoel. Doordat hij ook op de goed momenten streng is, ben ik erg blij met Puru als coach!

Lars Roubroeks

Puru weet als geen ander hoe hij telkens weer verrassende oefeningen neer moet zetten en met humor en luide stem iedereen motiveert om toch net nog 1... 2... 3... 4... 5... keer een extra push te maken. Puru heeft een commitment op resultaat en dat merk je. Absoluut een aanrader!

Marike de Waard

Ik heb p.t. gehad van Puru net na mijn zwangerschap. Zeer professioneel hebben we samen getraind en hij heeft een voedingsschema gemaakt waardoor ik fysiek en mentaal weer in vorm kwam. Ik zou wanneer ik weer opnieuw ga trainen dit weer bij Puru doen.

Alle ervaringen

Tarieven

Kies het pakket dat bij jou past.

Gold

Health & shape

€80,-

per training
 • Pakket van 6 trainingen
 • Één op één training
 • Verbeter je lichaam én geest
 • Totaal: €480,-
Contact opnemen

Platinum

Health & shape

€75,-

per training
 • Pakket van 12 trainingen
 • Één op één training
 • Verbeter je lichaam én geest
 • Totaal: €900,-
Contact opnemen

Diamond

Health & shape

€70,-

per training
 • Pakket van 24 trainingen
 • Één op één training
 • Verbeter je lichaam én geest
 • Totaal: €1.680,-
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat kost personal training?

De prijs hangt af van het gekozen pakket en personal training prijzen beginnen vanaf 70 euro per les.

Wanneer zijn de trainingen?

De tijdstippen voor de Small Group staan vast op woensdag 18:00 en zaterdag 10:00. Bij Personal Training en Duo Training wordt altijd onderling overlegd over een passende tijd en dag kan ook naar wens geblokt worden.

Hoelang duurt een training sessie?

Een trainingssessie duurt 1 uur met daarin vaak een korte warm up en mogelijk een cooling down.

Hoe ziet een les eruit?

De training die verzorgt wordt is altijd aangepast aan de vraag en doelstelling van de klant.

Kan ik een gratis proefles krijgen?

Ja, dat kan. De mogelijkheid tot een gratis proefles is er bij het invullen van het contactformulier, dan wordt er contact opgenomen en een datum en tijdstip gepland.

Is een intake mogelijk?

De intake is vaak onderdeel van de proefles en zeker belangrijk om ervoor te zorgen dat je juist begeleid wordt.

Proeftraining aanvragen?

Wil je graag een proeftraining voordat je een commitment aangaat? Dat is mogelijk! Voor het deelnemen aan een proeftraining wil ik je vragen om eerst contact op te nemen. Zo kunnen we samen een datum en tijd afstemmen voor de training. Ook is het belangrijk dat ik zicht krijg op de doelen die je wilt behalen, zodat de proeftraining hierop is ingericht of dat je in plaats van personal training meedoet aan een small group training.

Bij een proeftraining gaat erom dat je duidelijk krijgt voor jezelf wat je startniveau is. Ik zorg daarnaast in de proeftraining ervoor dat je inzicht krijgt waarom ik geschikt ben om jou als personal training te begeleiden. Daarnaast is de proeftraining bedoeld om te bevestigen dat er een goede connectie is tussen mij als trainer en jij als trainee.

Contact opnemen