Health Lions
Personal Training

Ervaringen van klanten

Kim Gill

Puru is een fijne coach. Ik kon altijd bij Puru terecht met mijn vragen over de trainingen en voeding. Hij is erg vriendelijk, maar kan ook streng zijn en dat was juist goed. Het eetschema voelde voor mij totaal niet als een dieet. Het is goed vol te houden en het eten was heerlijk. Dan heb je nog de sport app. De app is erg overzichtelijk. In de app staat hoe je bv een training moet doen aan de hand van een poppetje die de oefeningen laat zien. Wat ook fijn is aan de app dat je bv je sport materialen kunt aangeven. Heb je geen sport materialen dan krijg je een hele rits met oefeningen zonder sport materialen.

Lars Roubroeks

Sinds 2016 trainen we met onze collega's van METMEER bij Puru / Health Lions. En hoewel iedere week weer flauwe grappen gemaakt worden waarom men er deze keer écht niet bij kan zijn, staat er toch wekelijks een enthousiaste club in de zaal. Puru weet als geen ander hoe hij telkens weer verrassende oefeningen neer moet zetten en met humor en luide stem iedereen motiveert om toch net nog 1... 2... 3... 4... 5... keer een extra push te maken. Het is dan ook bijzonder om te zien hoe nieuwe collega's een eerste training halverwege al afbreken, maar drie weken later gewoon volledig meedoen. Puru heeft net als ons een commitment op resultaat en dat merk je. Absoluut een aanrader!

Miranda van Ham

Ik vind de begeleiding geweldig! De samenwerking was super! Dit fatloss program heeft me meer gebracht dan ik ooit had durven dromen. Ook heeft Puru Schout me laten kennis maken met the power of veganfood🌱😍💪🔥💯mijn energielevel nam niet alleen toe maar mijn kracht nog meer! Ik heb mezelf versteld doen staan door dit programma en ben voor altijd dankbaar naar de beste personal trainer ever Puru Schout!🏆🤗

Marike de Waard

Ik heb p.t. gehad van Puru net na mijn zwangerschap. Zeer professioneel hebben we samen getraind en hij heeft een voedingsschema gemaakt waardoor ik fysiek en mentaal weer in vorm kwam. Ik zou wanneer ik weer opnieuw ga trainen dit weer bij Puru doen.

Jennifer Korevaar

Puru is een goede coach die zijn kennis over voeding heel goed gebruikt en precies weet wat goed is voor jou. Ik eet nu bijna een jaar veganistisch en voel mij top en energieker! Het resultaat wat ik mede hierdoor bereikt ben ik trots op. De eetschema’s zijn dan ook fijn en goed vol te houden. De sport app is ook erg overzichtelijk en door de badges die verdiend kunnen worden, word je gemotiveerd om te sporten. Door zijn warme persoonlijkheid geeft hij je een vertrouwend gevoel. Doordat hij ook op de goed momenten streng is, ben ik erg blij met Puru als coach!

Proeftraining aanvragen?

Wil je graag een proeftraining voordat je een commitment aangaat? Dat is mogelijk! Voor het deelnemen aan een proeftraining wil ik je vragen om eerst contact op te nemen. Zo kunnen we samen een datum en tijd afstemmen voor de training. Ook is het belangrijk dat ik zicht krijg op de doelen die je wilt behalen, zodat de proeftraining hierop is ingericht of dat je in plaats van personal training meedoet aan een small group training.

Bij een proeftraining gaat erom dat je duidelijk krijgt voor jezelf wat je startniveau is. Ik zorg daarnaast in de proeftraining ervoor dat je inzicht krijgt waarom ik geschikt ben om jou als personal training te begeleiden. Daarnaast is de proeftraining bedoeld om te bevestigen dat er een goede connectie is tussen mij als trainer en jij als trainee.

Contact opnemen