Health Lions
Personal Training

Duo Training in Breda

Vind je het prettig en motiverend om samen met iemand te trainen maar wil je je wel specifiek op jou doelen richten? Dan is Duo Training zeker iets voor jou. Met z’n tweeën gaan jullie je doelstelling tegemoet: vriend en vriendin, man en vrouw of gewoon een goede vriend: de mix maak je zelf. We bepalen samen de periode en datum / tijden en zo gaan we - onder mijn persoonlijke begeleiding - de uitdaging aan. Vanwege dat je in duo’s traint is het mogelijk om te schakelen tussen verschillende doelstellingen binnen de training. Dus ook al wil de een afvallen en de ander spiermassa aankomen kan dit goed gecombineerd worden in een duo training.

Jennifer Korevaar

Puru is een goede coach die zijn kennis over voeding heel goed gebruikt en precies weet wat goed is voor jou. Door zijn warme persoonlijkheid geeft hij je een vertrouwend gevoel. Doordat hij ook op de goed momenten streng is, ben ik erg blij met Puru als coach!
Wat het is

Wat houdt Duo Training in?

De duo training word samengesteld aan de hand van de doelstelling van beide participanten. Zo kan voor de een gefocust worden op kracht en de ander op bijvoorbeeld conditie in dezelfde training. Wanneer het zelfde doel voor ogen is zal ook nog steeds gedifferentieerd worden op niveau om beide participanten te stimuleren en progressie te laten boeken. Ideaal voor wie samen resultaat wilt boeken op het gebied van gewichtsverlies, groei in spiermassa of fitheid.

Afwisselende oefeningen

Afwisseling en conditie

Tijdens de circuittraining doorloop je samen met de andere sporters een fullbody sportschema. Met behulp van meerdere, afwisselende oefeningen welke ik zorgvuldig voor jullie bepaal, wordt het hele lichaam getraind. Door deze oefeningen in een snel tempo achter elkaar uit te voeren, deze meerdere malen te herhalen en weinig rust, werk je ook direct aan jouw conditie. Tijdens elke training worden er andere oefeningen door mij aangeraakt. Hierdoor blijft het telkens weer een uitdaging om het maximale uit de oefeningen te halen.

Blessurepreventie & Revalidatie

Spieropbouw & Krachttraining

Lifestyle Coaching

Sportperformance Coaching

Mijn specialisaties

Blessurepreventie & Revalidatie

Ik heb een door mijn hbo-opleiding sportkunde een diepe achtergrond in zowel revalidatie als blessurepreventie. Dit ook al in de praktijk kunnen uitvoeren met sinds 2013. Ik bij veel blessures heel goed los van en samenwerkend met de adviezen van bijvoorbeeld uw fysiotherapeut of chiropractor ervoor zorgen dat de symptomen verlichten en verdwijnen. Ik zorg ervoor dat de juiste houding en uitvoering van specifieke bewegingen worden versterkte en verbeterd. Dit zorgt voor een langdurige oplossing zodat er geen terugval is en de kwaliteit van leven omhooggaat! Het is op deze manier mogelijk om blessures voorgoed te verhelpen.

De voordelen

De voordelen van Duo Training

Duo training is effectief vanwege de specifiteit die kan worden toegepast omdat het duo betreft. Het is intensiever begeleid vanwege meer aandacht per persoon dit zorgt voor extra persoonlijke en uitgebreide feedback. Hierdoor boek je op korte termijn nog meer resultaat! Je hebt namelijk geen tijd om afgeleid te zijn: De volgende oefening tip of bespreekpunt staat klaar zo heb je een specifiek en intensief uur. Zo kent het diverse voordelen:

 • Je blijft gemotiveerd om te gaan trainen
 • Je ervaart plezier en uitdaging door het gezamenlijk sporten
 • Het is betaalbaar: je deelt de kosten met een ander
 • De voordelen van personal training, maar dan met z'n tweeën
Gemotiveerd sporten

Samen sporten is leuker

Sporten met iemand anders samen motiveert jou jezelf niet te laten kennen en elkaar te motiveren. Ik als personal trainer heb nog meer tijd en aandacht voor jou en je mede sporter. Dit leidt tot versneld leerproces en verhoogd rendement uit elke training. We laten niks liggen! Dus wil jij samen gemotiveerd, specifiek én doelgericht te werk gaan? Dan is duo training iets voor jou. Wacht niet langer en vraag samen een intake gesprek / proef training aan!

Ervaringen van anderen

Jennifer Korevaar

Puru is een goede coach die zijn kennis over voeding heel goed gebruikt en precies weet wat goed is voor jou. Door zijn warme persoonlijkheid geeft hij je een vertrouwend gevoel. Doordat hij ook op de goed momenten streng is, ben ik erg blij met Puru als coach!

Lars Roubroeks

Puru weet als geen ander hoe hij telkens weer verrassende oefeningen neer moet zetten en met humor en luide stem iedereen motiveert om toch net nog 1... 2... 3... 4... 5... keer een extra push te maken. Puru heeft een commitment op resultaat en dat merk je. Absoluut een aanrader!

Marike de Waard

Ik heb p.t. gehad van Puru net na mijn zwangerschap. Zeer professioneel hebben we samen getraind en hij heeft een voedingsschema gemaakt waardoor ik fysiek en mentaal weer in vorm kwam. Ik zou wanneer ik weer opnieuw ga trainen dit weer bij Puru doen.

Alle ervaringen

Tarieven

Kies het pakket dat bij jou past.

Gold

Health & shape

€42,50

per training p.p.
 • Pakket van 6 trainingen
 • Duo training
 • Verbeter je lichaam én geest
 • Totaal: €255,-
Contact opnemen

Platinum

Health & shape

€40,-

per training p.p.
 • Pakket van 12 trainingen
 • Duo training
 • Verbeter je lichaam én geest
 • Totaal: €480,-
Contact opnemen

Diamond

Health & shape

€37,50

per training p.p.
 • Pakket van 24 trainingen
 • Duo training
 • Verbeter je lichaam én geest
 • Totaal: €900,-
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat kost duo training?

De prijs hangt af van het gekozen pakket en duo training prijzen beginnen vanaf €37,50 per les per persoon.

Wanneer zijn de trainingen?

De tijdstippen voor de Small Group staan vast op woensdag 18:00 en zaterdag 10:00. Bij Personal Training en Duo Training wordt altijd onderling overlegd over een passende tijd en dag kan ook naar wens geblokt worden.

Hoelang duurt een training sessie?

Een trainingssessie duurt 1 uur met daarin vaak een korte warm up en mogelijk een cooling down.

Hoe ziet een les eruit?

De training die verzorgt wordt is altijd aangepast aan de vraag en doelstelling van de klant.

Kan ik een gratis proefles krijgen?

Ja, dat kan. De mogelijkheid tot een gratis proefles is er bij het invullen van het contactformulier, dan wordt er contact opgenomen en een datum en tijdstip gepland.

Is een intake mogelijk?

De intake is vaak onderdeel van de proefles en zeker belangrijk om ervoor te zorgen dat je juist begeleid wordt.

Proeftraining aanvragen?

Wil je graag een proeftraining voordat je een commitment aangaat? Dat is mogelijk! Voor het deelnemen aan een proeftraining wil ik je vragen om eerst contact op te nemen. Zo kunnen we samen een datum en tijd afstemmen voor de training. Ook is het belangrijk dat ik zicht krijg op de doelen die je wilt behalen, zodat de proeftraining hierop is ingericht of dat je in plaats van personal training meedoet aan een small group training.

Bij een proeftraining gaat erom dat je duidelijk krijgt voor jezelf wat je startniveau is. Ik zorg daarnaast in de proeftraining ervoor dat je inzicht krijgt waarom ik geschikt ben om jou als personal training te begeleiden. Daarnaast is de proeftraining bedoeld om te bevestigen dat er een goede connectie is tussen mij als trainer en jij als trainee.

Contact opnemen