Health Lions
Personal Training

Coaching bij Health Lions

Coaching is persoonlijke begeleiding binnen het te behalen doel wat je voor ogen hebt. Jij als individu staat hierbij centraal. Interesse in een coachingstraject bij Health Lions? Het werkt als volgt: je komt bij mij, jouw coach, op intake. Dit kan op locatie zijn of online via Skype of een ander medium naar keuze. In de intake bespreken we je persoonlijke doel, alsook de motivatie achter dit doel om een duidelijk beeld te krijgen en je te kunnen triggeren als coach. We stellen het doel specifiek en tijdsgebonden op, zodat we beiden weten welke acties nodig zijn om het resultaat te verwezenlijken.

Meten is weten

Volledige lichaamscheck

Een ander belangrijk punt bij het bepalen van je startpunt is het doen van een volledige lichaamscheck. De lichaamscheck bestaat uit:

  • Het opmeten van het vetpercentage met een huidplooimeter
  • Het wegen van het actuele lichaamsgewicht op de weegschaal
  • Het opmeten van de omtrek van belangrijke en naar persoonlijke voorkeur aan te vullen lichaamsdelen (buik, benen etc) door middel van een meetlint
  • En natuurlijk het maken van foto’s, zodat jij als coachee een totaalbeeld krijgt van de gemaakte vooruitgang
Voedingspatroon

Gepersonaliseerd Voedingsschema

Na het duidelijk maken van het doel gaan we samen kijken naar het huidige voedingspatroon om een duidelijk beeld te hebben van het startpunt. Dan gaan we kijken naar je dieetwensen en mogelijke allergieën of andere omstandigheden die mogelijk effect hierop hebben. Op basis van jouw persoonlijke profiel en aangegeven voorkeuren maak ik vervolgens een voedingsschema voor je. Dit alles om ervoor te zorgen dat er een gepersonaliseerd voedingsschema wordt opgesteld dat aan jouw eisen voldoet en resultaatgericht is. Een schema dat alleen voor jou werkt, want het is op jouw lichaam en op jouw levenssituatie gebaseerd.

Trainingsschema

Gepersonaliseerd Sportschema

Bij deze levenssituatie hoort natuurlijk ook de beweging en sport die je wekelijks krijgt. We kijken eerst naar het huidige bewegingspatroon om ook dit startpunt duidelijk te hebben. Dan gaan we kijken naar de lichamelijke- en sportwensen. Denk hierbij aan: vetverlies, opbouw van spiermassa, prestatieverbetering alsook shaping van een bepaald lichaamsgebied/deel (buik,billen, benen, borst, rug etc). Daarnaast wordt ook zeker aandacht besteed aan sportsituaties zoals blessures of sportlocaties (ook voor thuis training). Als dit alles is gedaan dan maak ik een gepersonaliseerd sportschema op maat volledig gericht op jouw wensen om resultaat te genereren. Het sportschema zal tevens in een professionele app geleverd worden.

Altijd in je broekzak

Professionele App

Via de professionele app kan je gebruik maken van een grote variatie aan maaltijd opties en ook met producten die thuis aanwezig zijn een maaltijd laten creëren die in lijn is met jou doelstelling. Dit is een extra tool die bij het voeding plus abbonement hoort. Doormiddel van het gebruik van de app heb je nooit meer moeite met een nieuwe of andere maaltijd te verzinnen. Dit ook nog met het gemak dat het op de juiste kcal en macro’s is afgesteld.

Vooruitgang

Je progressie bijhouden

Progressie bijhouden doe je samen met mij, je coach. Iedere twee weken gaan we het gesprek aan om zowel de voortgang te bekijken, alsook om mogelijke hulp te bieden met struikelblokken. In het voortgangsgesprek zorgen we samen dat de nodige aanpassingen worden gemaakt in zowel je trainingsschema als voedingsschema. Misschien wel het allerbelangrijkste: elk voortgangsgesprek dient als stok achter de deur om te presteren in de tijd naar het gesprek. Dit doen we tot je je doel hebt bereikt.

Intakegesprek aanvragen?

Wil je graag een intakegesprek voor dat je een langdurig commitment met mij als je personal trainer aangaat? Dat is zeker mogelijk! Voor het deelnemen aan een intakegesprek behoor je eerst contact op te nemen via de button hieronder. Dan wordt een datum en tijd afgesproken en gaan we op locatie samen zitten voor het intakegesprek onder het genot van een glas water of thee.

In de intake gaan we diep in op je persoonlijke sportdoel alsook de motivatie die erachter zit. Dit om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van je verwachtingen en deze te kunnen beantwoorden. Daarnaast is het essentieel voor mij als personal trainer om jouw motivatie te begrijpen, zodat ik je kan blijven triggeren. Je kan activeren en altijd met je kan blijven sparren om een passend actieplan samen uit te voeren met het doel voor ogen. We stellen tevens het doel specifiek en tijdsgebonden op, zodat we beiden weten welke acties nodig zijn om het resultaat te verwezenlijken.

Contact opnemen